За нас

My Full Box е ежемесечна кутия, пълна с най-доброто от света на бялата и декоративната козметика, луксозни продукти за тяло и качествени козметични серии за коса.

 

В кутията ще откриете продукти в оригинален и мини размер, подбрани с изключително внимание и грижа към клиента.

 

My Full Box ще Ви изненадва всеки месец с 5 до 8 продукта, чиято обща стойност значително надхвърля цената на кутията.


В началото на всеки месец ще разкриваме по една марка, чийто продукт или продукти ще откриете в кутията за съответния месец.


Насладете се и на нашите Специални издания, както и на кутиите с продукти по избор на клиента.


Изненадайте любим човек или самите себе си със страхотна селекция от най-качествените продукти на най-добрите световни марки!


Ние ви гарантираме 100 % оригинални продукти и качество, защото зареждаме директно от производителите на съответните продукти или от официални вносители или дистрибутори на марките.

На част от марките, които предлагаме ние сме единствен дистрибутор за България, а останалите марки зареждаме ежемесечно само от официалните лицензирани дистрибутори, което е и нашата гаранция за 100% автентичност и качество.

Срокът на годност на продуктите се държи под строг контрол и се следи постоянно. При нас няма застояла стока, защото всеки месец имаме ново зареждане, а количествата, които поддържаме се изчерпват бързо.

Съотношението цена – качество винаги е обективно и съобразено с изискванията на производителите на продуктите, които предлагаме.