My Full Box - Специални издания

Вълнуващи срещи със света на луксозната козметика -

това са Специалните издания на My Full Box!

Специална селекция от първокласни марки и продукти,

подбрани на тематичен принцип в лимитирани тиражи.

Не ги пропускайте!Показани са от 1 до 12 от 16 резултата (2 страници)
Ново

My Full Valentine's Box 2020

35,00 лв.

rating

Както знаем, хубавите неща в живота вървят по двойки.Представяме ви перфектното допълнение на редовното издание на My Full Box за месец февруари -&nbs..

Ново

My Full Box - The Best, 2-ра част

39,00 лв.

rating

Краят на годината е време за равносметки - те са важни за нас, защото ни помагат да се развиваме и да вървим напред... Тук е My Full Box - The Be..

My Full Box - The Best, 1-ва част

39,00 лв.

rating

Краят на годината е време за равносметки - те са важни за нас, защото ни помагат да се развиваме и да вървим напред... Тук е My Full Box - The B..

My Full Box Advent Calendar - 12 Days of Christmas

39,00 лв.

rating

Тук е дългоочакваният адвент календар на My Full Box: My Full Box Advent Calendar - 12 Days of Christmas!Нека отброим заедно дните до Коледа: 12 дни, ..

My Full Box - Есен 2019, първо издание

39,00 лв.

rating

Есента е тук! Представяме ви новото специално издание на My Full Box, посветено на настъпващата есен!Кутията е богата, цветна ... и луксозна!  Ма..

-20% Акция

My Fruity Full Box

39,00 лв.

49,00 лв.

rating

Изпращаме лятото със специална селекция от плодови козметични изкушения! Сладките благоухания на есента и летните аромати, с които не искаме да с..

My Full Box SUMMER Edition 2019

39,00 лв.

rating

Тук е новото лятно издание на My Full Box! Подготвили сме ви десет страхотни летни изненади! Всички онези продукти, без които не можем през топлите дн..

My Full Box - Christmas Edition

39,00 лв.

rating

Подарък за любим човек или подарък от мен... за мен?! Не се колебайте! Това е My Full Box - Christmas Edition!   Уловете празничния дух на К..

My Special Full Box - Autumn

39,00 лв.

rating

Новото специално издание на My Full Box е посветено на есента! Насладете се на специална селекция от натурална грижа за кожата с марките Beauty Kit..

My Full Box - The Best

39,00 лв.

rating

Новото специално издание на My Full Box включва любими марки и продукти, които са били част от кутията през изминалата една година!   Нас..

My Special Box - Rituals

79,00 лв.

rating

Седем продукта, Четири козметични серии, Една марка - Rituals... Истинско пиршество за тялото и сетивата! Oмайващи аромати, които завладяват сърце..

My Full Box Summer Time 2

39,00 лв.

rating

My Full Box Summer Time 2 е нова свежа лятна селекция от десет продукта на марките:   Faby Bulgaria, Dr. Dennis Gross, Rituals..., Baylis&H..

Показани са от 1 до 12 от 16 резултата (2 страници)