My Full Box - кутията за месец юни 2018

29,00 лв.
  • Модел 27
  • Наличност няма

Кутията My Full Box за месец юни ще ви поднесе необходимата доза подхранваща грижа на прага на лятото: любимият ни сезон, който обаче има доста а..

Кутията My Full Box за месец юни ще ви поднесе необходимата доза подхранваща грижа на прага на лятото: любимият ни сезон, който обаче има доста агресивно влияние върху кожата и косата. 

След майското издание на вашата любима кутия, което беше фокусирано върху декоративната козметика, през месец юни ще ви изненадаме с бяла козметика, грижа за косата и тялото, както и специална грим изненада от една дама, която е истинска звезда в YouTube - грим уроците й се гледат всекидневно от над три милиона последователи във видео канала й.  

Свежа визия и подхранваща грижа в My Full Box през месец юни!        

***

Кралицата на красотата - Таня Бър (родена на 9 юни 1989 г.) е английска актриса, блогър, гримьор и автор на книги. Тя е най-известна със своя канал в YouTube, който се радва на над 3 милиона последователи от цял свят. През 2014 г. тя създава и собствена козметична линия - Tanya Burr Cosmetics. Нейният женствен стил и забавните, неформални видеоклипове я превръщат от медийна звезда в световна знаменитост, от която се учат милиони жени по света.  

През месец юни в My Full Box ще откриете страхотни грим изненади от Tanya Burr Cosmetics.  

Създайте неповторима, свежа, цветна лятна визия с качествената декоративна козметика на Tanya Burr!  

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.