My Full Box - кутията за месец април 2018

29,00 лв.
  • Модел 23
  • Наличност няма

През месец април вашата любима кутия My Full Box празнува своя първи рожден ден!   По този повод сме решили да ви изненадаме не с една, а с..

През месец април вашата любима кутия My Full Box празнува своя първи рожден ден!  

По този повод сме решили да ви изненадаме не с една, а с цели две страхотни кутии този месец.  

Редовното издание на кутията съдържа изключително разнообразни продукти: професионална грижа за косата, бяла и декоративна козметика!  

Редовното и допълнителното издание на My Full Box са създадени така, че да се допълват по перфектен начин!  

Насладете се на двойна доза красота - двойна доза изненади и страхотни емоции!          

***

В редовното издание на My Full Box ще откриете пълноразмерен продукт на английската марка 3''' More Inches - една от най-луксозните и ценени марки за грижа за коса. Създадена от Майкъл Ван Кларк тя има за цел да удовлетвори изискванията на най-взискателните клиенти. В продуктите се използват естествено извлечени натурални протеини, аминокиселини и растителни масла. Внимателно подбрани и в прецизно съотношение те се доближават максимално до молекулярния състав на косъма, така че естествено да възстановяват неговата структура. Съставът на всички продукти не включва вредни за косъма и скалпа химични вещества. Марката изгражда целите си въз основа на науката за строежа на косъма и промените в него под влияние на външни и вътрешни фактори. Съставът на продуктите е максимално опростен при максимален ефект върху косъма и скалпа. Това прави всеки един от тях универсален за всички типове коса. Ключовите съставки в 3’’’ More Inches включват натурално извлечени кашмирени протеини, в микс от подбрани регулиращи агенти, които навлизат дълбоко в ствола на косъма, възстановяват разкъсаните връзки и подпомагат защитата на косата от по-нататъшно увреждане. Натуралните аминокиселини в кашмирените протеини и тези в човешкия косъм са много близки по молекулна структура. Затова те попълват добре местата на липсващите аминокиселини и се задържат дълго там, замествайки разрушените връзки. Следвайки терапията на 3’’’ More Inches, забавяме процеса на стареене на косъма и косата расте по-дълга, по-здрава и по-трудно губи влажност. Става лесна за обработка, изглежда жизнена, запазва цвета си за дълго.  

3''' More Inches и още много лусозни марки ви очакват в редовното издание на My Full Box през месец април!    

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.