My Full Box - кутията за месец ноември

29,00 лв.
  • Модел 13
  • Наличност няма

През месец ноември My Full Box ще ви изненада с пет пълноразмерни продукта на пет страхотни марки...       Само през този месец в..

През месец ноември My Full Box ще ви изненада с пет пълноразмерни продукта на пет страхотни марки...      

Само през този месец в кутията My Full Box ще откриете пълноразмерен продукт на английската козметична марка Nip + Fab! Nip + Fab е бранд, специализиран в грижата за кожата и тялото, основан от Мария Хацистефанис - директор на луксозната и иновативна марка Rodial. Продуктите на Nip+Fab са създадени, за да поддържат кожата мека, гладка и хидратирана.

Козметичните формули на марката изобилстват както от иновативни, така и от натурални съставки, които се грижат за нашия равномерен, сияен тен и правят кожата свежа, стегната и подмладена! Nip+Fab са компания, изградена върху идеята за използване на своеобразни творчески формули в козметиката. Марката използва известен брой добре познати съставки като пчелна отрова, гликолова киселина, Syn-Ake - змийска отрова и хиалуронова киселина, които влага в различни серии от продукти с разнообразно предназначение и свойства.  

Nip+Fab само в My Full Box през месец ноември!

Не пропускайте да се запознаете отблизо с марката!  

Очакват ви и още много изненади... 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.