My Full Box - Месечни издания

Следете тази категория, за да не пропуснете нито едно от месечните издания на My Full Box.

Тук можете да разгледате и всички отминали издания на кутията. 

Нови козметични изкушения и вълнуващи изненади всеки месец!


Показани са от 1 до 12 от 44 резултата (4 страници)
Ново

My Full Box - Кутията За Месец СЕПТЕМВРИ 2020

35,00 лв.

rating

Време е за презареждане! Септември е ново начало. Ние нямаме никакво намерение да се сбогуваме със слънчевите летни дни. Подготвили сме се за топ..

Ново

My Full Box - Кутията За Месец АВГУСТ 2020

39,00 лв.

rating

През месец АВГУСТ кутията My Full Box ще ви изненада с цели 10 пълноразмерни продукта на световни топ марки.Щастливи сме да разкрием, че сред тези мар..

My Full Box - Кутията За Месец ЮЛИ 2020

35,00 лв.

rating

Кутията за месец ЮЛИ е вече тук!Нaсладете се на нова порция козметични изкушения с My Full Box!Селекцията в кутията този месец ще бъде повече от събла..

My Full Box - Кутията За Месец ЮНИ 2020

35,00 лв.

rating

Юни месец! Морско и лежерно ни е...Дори и да не стигнем до плажа тази година, ние трябва да си създадем всички предпоставки да изкараме едно стра..

My Full Box - Кутията За Месец МАЙ 2020

35,00 лв.

rating

Месец МАЙ е тук с цветни ухания и весели желания!Наслаждаваме му се с усмивка и голям ентусиазъм.Този месец екипът на My Full Box ви е подготвил ..

My Full Box - Кутията За Месец АПРИЛ 2020

33,00 лв.

rating

Кутията My Full Box за месец АПРИЛ е вече тук!Време е да си доставим малко радост - насладете се на страхотна селекция от козметични продукти на най-д..

My Full Box - Кутията За Месец МАРТ 2020

35,00 лв.

rating

По стара традиция през месец март кутията My Full Box ще бъде по-пълна от всякога!Празнуваме, че сме крехки и силни, нежни и борбени, открити и загадъ..

My Full Box - Кутията За Месец ФЕВРУАРИ 2020

35,00 лв.

rating

Кутията My Full Box за месец февруари е посветена на любовта и красотата!Кои са всички онези малки удоволствия, които си подаряваме ежедневно?! Т..

My Full Box - Кутията За Месец ЯНУАРИ 2020

39,00 лв.

rating

Честита Нова 2020 Година! Бъдете красиви и през новата година с My Full Box!Подгответе се за нови, вълнуващи срещи с необятния свят на козметикат..

My Full Box - Кутията За Месец ДЕКЕМВРИ 2019

39,00 лв.

rating

Коледа - онова приказно време от годината, в което всеки от нас започва да вярва във вълшебства, открива скритата магията в своето ежедневие и поглежд..

My Full Box - Кутията За Месец НОЕМВРИ 2019

39,00 лв.

rating

В Южна Корея красотата и външният вид на жената са издигнати в култ. В момента страната има всички предпоставки да се превърне в световна столица..

My Full Box - Кутията За Месец ОКТОМВРИ 2019

39,00 лв.

rating

Октомври е!На прага на есента си мечтаем за циганско лято - иска ни се топлото време да не свършва и си спомняме с носталгия за горещите летни дни...Т..

Показани са от 1 до 12 от 44 резултата (4 страници)