My Full Box - кутията за месец октомври 2018

29,00 лв.
  • Модел 34
  • Наличност няма

Златна есен с My Full Box! Вече сме в топлата прегръдка на любимите ни топли шалове и се наслаждаваме на пастелните нюанси в природата...   ..

Златна есен с My Full Box!

Вече сме в топлата прегръдка на любимите ни топли шалове и се наслаждаваме на пастелните нюанси в природата...  

Обичаме есента - богата, разнолика и уютна!   В този преходен сезон е време да помислим за здравето и красотата на кожата и косата си...

Ключовата дума е подхранване, а всичко, което ви е необходимо е в кутията My Full Box през месец октомври!

Страхотна селекция от всички онези продукти, от които имаме нужда през есента!  

Обгрижващо докосване, топли нюанси и много приятни изненади... Не пропускайте вълнуващото изживяване, наречено My Full Box и този месец!    

*** 

Страхотна натурална козметика от Канарските острови - Mussa Canaria само в My Full Box през месец октомври!  

Натуралната козметика Mussa Canaria е с основна съставка канарски банан и алое вера. Те са незаменими в подхранването, възстановяването и хидратирането в дълбочина на кожата и на косата ни! Това е особено важнa грижа именно в преходните сезони като натоящия! Бананът има високо съдържание на витамини и минерали като цинк, селен, магнезий и желязо.

Цинкът, селенът и магнезият са минерали, широко използвани във всички видове естествени и традиционни продукти, насочени към грижата за косата!

Бананът от Канарските острови съдържа витамин А под формата на ретинол, допринасящ за поддържането на гладката кожа. Също така, той съдържа витамин С и В6, които са много важни при заздравяването на раните и здравето на кожата и антиоксиданти, които предпазват тялото от увреждане, причинено от свободните радикали.

Тези витамини допринасят за овлажняването на кожата и на косата - поддържат здравето на скалпа и кутикулата на косъма.

Наскоро беше открито, че узрелите банани произвеждат вещество, способно да се бори активно с раковите клетки. Алое Вера е силен регенератор на клетките и помага за премахване на белези. Той действа в трите слоя на кожата ни (епидермис, дерма и хиподерма), като премахва препятствията, които блокират порите на кожата. Широкото му използване в естествената козметика го прави идеален съюзник за здравето и красотата на кожата, тъй като предотвратява появата на преждевременни бръчки и забавя стареенето.  

Насладете се на продукт, който носи уханието на остров Тенерифе и ще ни дари с незаменима възстановяваща грижа, благодарение на която спокойно можем да се сбогуване с лятото и да се сгушим в уютната прегръдка на есента!

Mussa Canaria само в My Full Box през месец октомври!  

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.