My Full Box - кутията за месец септември 2018

29,00 лв.
  • Модел 33
  • Наличност няма

Лятото е към края си, а есента се подава из под уютното наметало на хладните септемврийски вечери!   През месец септември кутията My Full Box щ..

Лятото е към края си, а есента се подава из под уютното наметало на хладните септемврийски вечери!  

През месец септември кутията My Full Box ще бъде богата и разнообразна!

Изобилието в природата през този сезон е вдъхновяващо...  

Очаква ви селекция от седем продукта, чрез които ще запазите приповдигнатото си лятно настроение и едновременно с това

ще презаредите духа и тялото си с нова свежа енергия и подхранваща грижа!  

Септември е ново начало... с My Full Box!    

*** 

Всички ние свързваме лятото, слънцето и морето с усещането за щастие и безгрижие. През есента обаче ни очакват както слънчеви, така и тъмни и дъждовни дни. Изключително важно е да съумеем да запазим както позитивното си настроение, така и да продължим да предпазваме кожата си от вредните UVB и UVA лъчи.  

Не бива да забравяме, че дерматолозите препоръчват да защитаваме кожата си целогодишно в градски условия, дори в дните, когато няма ярко слънце. Слънчевото изгаряне, фотостареенето (преждевременно стареене на кожата, причинено от слънцето), хиперпигментацията и слънчевите алергии са примери за видимо увреждане на кожата, но ефектите от излагането на слънце могат да се задълбочат, като предизвикат увреждане на ДНК на клетъчно ниво.   

През месец септември в My Full Box ще откриете един революционен продукт на Kiko Milano, който е създаден, за да се погрижи оптимално за кожата в забързаното ни ежедневие. Какво да очакваме?! Експресна хидратация, отлична основа за грим, оптимална защита от вредните UVA и UVB лъчи, какво повече можем да искаме...

Всичко останало е във вашата любима кутия, пълна с красота през месец септември!  

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.