My Full Box - кутията за месец декември

29,00 лв.
  • Модел 15
  • Наличност няма

През най-вълшебния месец от годината в My Full Box ще откриете осем козметични продукта, празнично настроение и много изненади!    ..

През най-вълшебния месец от годината в My Full Box ще откриете осем козметични продукта, празнично настроение и много изненади!    

Не пропускайте най-красивото издание на любимата си кутия!  

Щастливи сме да обявим, че една от марките, които ще откриете в кутията My Full Box през месец декември ще бъде E.L.F. Cosmetics!

***

E.L.F. Cosmetics или Eyes Lips Face Cosmetics e американска козметична компания, която датира от 2004 година насам. Марката предлага бюджетни продукти с изключително високо качество. E.L.F. е революционна козметична марка, която предлага на хората навсякъде по света свободата да експериментират, за да разкрият своята уникална красота! „Красотата е във всички нас. Ние вярваме, че всеки трябва да има достъп до най-добрата козметика и това е нашата мисия - да направим луксозните продукти по-достъпни. Ние мислим за себе си като марка, която надхвърля очакванията в масовата козметика чрез иновации, креативност и страст. Улавяме красотата, произлизаща от съчетанието на вашата страхотна кожа с прекрасните цветове и качествените съставки на нашите продукти. Козметиката ни е предназначена да накара вашата вътрешна красота да заблести.” Така E.L.F. Cosmetics представят своята философия. E.L.F. е и марка, която е твърдо против тестването на козметични продукти върху животни!  

Освен продукти на тази изключително интересна марка в кутията за месец декември ще откриете още много страхотни продукти, които се надяваме да допринесат за празничното ви настроение!   

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.