Цвят: Дизайн на типична баня - ние избираме нюанс

Цвят: Дизайн на типична баня - ние избираме нюанс

Цвят: Дизайн на типична баня - ние избираме нюанс

Типичната баня обикновено означава „малка“. И най-често проектираните бани са в рамките на малък бюджет. Но има много начини да направите перфектната баня и то с малък бюджет. Ние ще ви помогнем да го направите. Изберете желания цвят и ще ви помогнем как да работите с него.

Бяла баня

Най-често срещаният цвят на облицовката на баните е бял: свързва се с чистота. Дизайнерските стратегии за бяла баня могат да бъдат различни.

Поставете плочките креативно

Обърнете ги на неочаквана страна: квадратите могат да бъдат превърнати в ромбове, правоъгълници могат да бъдат положени като коледно дърво. Към бялата фонова плочка могат да бъдат добавени детайли с контрастен черен модел - това е друг начин за разнообразяване на дизайна на типичната бяла баня. Съсредоточете се върху тавана. Цветните ивици на тавана ще придадат едно доста интересно дизайнерско решение.

Бежова баня

Нюансите на бежово и кафяво са класика не само за банята, но и за интериора като цяло. Ако искате спокойно настроение без кич, потърсете решения за банята в тези цветове. Но има нюанси.

Сива баня

И отново, цветът, традиционен за руския интериор: спокойно сиво, като бежово, изглежда благородно и върви с всичко. Ако искате по-топъл декор, омекотяваме сивата баня с мебели от естествено дърво. Ако на сивата баня ви липсва „живот“, тогава цветя в саксии да добро решение.

Червена плочка - да или не?

Да, ако харесвате интериори с характер. Единственото нещо, което не бихме препоръчали да налепите банята в червени плочки от пода до тавана и от стената до стената. Подобни решения изглеждат предизвикателни и дразнят окото. Не го правете!

Синя баня

Всеки нюанс на синьото е подходящ за типична баня - от бледо синьо до плътни, наситени тонове. Синя стена в банята разширява границите на помещението.

Жълта баня

Сред ярките акценти, заедно със синьото и червеното, жълтото също е модерен и предпочитан цвят сред дизайнерите. Комбинацията от жълто, черно и бяло изглежда страхотно.

Зелена баня

Това може да са зелени плочки или боя. Зеленото, като синьото, се съчетава добре с различни текстури - от бетон до дърво. Ако искате модерно поставете плочките по различен начин.

Розови нюанси - как да ги поставите в типична баня?

Розовото, противно на стереотипите, не е толкова момичешко - можете да създавате напълно различни и модерни изображения. Комбинирайте розово с черно или по-добре с тъмни графитни нюанси.

Настроението на този интериор е отлично илюстрирано от черно-белия плакат на стената. Нежен прахообразен нюанс на боята, хоризонтален тъмен кант, фигурно огледало - и типична баня се превръща в елегантна баня. Нестандартното оформление на правоъгълни елементи също заслужава внимание, особено след като тази техника е доста евтина за изпълнение.

Какъв цвят избрахте за банята?

Източник: keramo-bg.com