Как да съхраняваме обувки

Как да съхраняваме обувки

Как да съхраняваме обувки?


Разбира се оптималният вариант е да имате стая, в която да разположите своите съкровища, но нека бъдем реалисти. Повечето от нас не разполагат с помещение за етажерки, пълни с дамски обувки. И тъй като жените сме не само влюбени в обувките, но и често пъти практични, ще разгледаме няколко варианта за съхранение.


1.    Шкаф за обувки. На пазара има доста предложения. Стига да разполагате с необходимото място и да не държите обувките ви да са на показ, този избор е чудесен.

2.   2.    Пейка с рафтове за обувки. Тя ви добавя и място да поседнете, докато се обувате.

3.   3.   Кутии за съхранение. Хубавото при тях е, че можете да ги вмъкнете навсякъде, където ви е останало свободно местенце. Неприятното е, че освен ако не сте надписали кутиите, ще ви бъде трудно да откриете точно тези обувки, които ви трябват.

4.    4.   Калъфи за съхранение. Те са като подвижен шкаф. Хем имате ред, хем можете да ги преместите когато и където ви скимне.

5.    5.   Пликове. Когато мястото е съвсем ограничено винаги можете да прибегнете до тях. Препоръчваме да не използвате вакуумно запечатване, за да избегнете деформиране на обувките.

6.    6.   Висящ органайзер. Много е удобен когато имате свободно място в гардероба или между мебелите. Предлагат се в най-различни размери, така че ще ви бъде лесно да намерите подходящия за вас.

7.    7.   Поставка за обувки. Ако обожавате да гледате обувките си и чувство на гордост се прокрадва във вас всеки път, когато ги показвате на приятелките си, то това е перфектният избор за вас.

8.    8.   Скрити шкафове в стълбите. Ако разполагате със стълби у дома, бихте могли да ги направите още по-функционални като вградите шкафове за обувки в тях.

9.    9.   Органайзер с джобове. Би могъл да ви спести много място, но в него се побират по-скоро чехли или сандали без ток и малки кецове или маратонки. 

      10.  Закачалки за обувки. В зависимост от това, какви обувки обичате да носите, можете да подберете подходящи за тях закачалки. Има такива, които защипват горната част на ботушите и ги държат изправени в гардероба, като предотвратяват намачкването им. Има и такива, които са по-удобни за обувки с височина до глезена. Едно от чудесните предимства на този вид съхранение е, че можете да го използвате и като пособие за сушене.


Източник: album.bg